Uskoro smo spremni za curing!

Dragi naši, dijelimo s vama najnovije vijesti o našem dnevniku uzgoja. Neki od naših dragocjenih biljaka su gotovo spremni za curing, dok su drugi već na sušenju. Također, imamo i one koji još uvijek rastu i razvijaju prekrasne, debele cvjetove.

Ponosno možemo reći da smo izuzetno zadovoljni napretkom našeg dnevnika. Unatoč vremenskim neprilikama i izazovima koje smo susreli tijekom ove sezone, sreća nas je pratila. Uspjeli smo očuvati terpene na cvjetovima, čime smo zadržali bogat miris koji ćemo tijekom faze curinga postepeno poboljšavati.

Jedini izazov s kojim su se naše biljke susrele bile su iznenadne i jake promjene temperature u kratkom vremenskom periodu, što nije uobičajeno. Unatoč tome, naše biljke su oblikovale cvjetove izvanredne kvalitete.

Želimo iskoristiti ovu priliku da zahvalimo svima vama na podršci tijekom ove avanture. Uskoro otvaramo novo poglavlje jel pripremamo prostor za selektivni uzgoj u kontroliranim uvjetima. Ondje ćemo osigurati savršene uvjete za proizvodnju ulja i cvjetova izvanredne kvalitete, što ćemo dokazati analizama kanabinoidnog i terpenskog profila.

Hvala vam što ste dio ove priče i što nas podržavate na našem putovanju!

Facebook
Twitter
Reddit

Start typing and press Enter to search

Košarica

Nema proizvoda u košarici.